lördag 19 maj 2012

Om Sabbath-kaoset!

NU har det med all respekt fan gått för långt. Resultatet av denna återförening är nu att bandet helt uteslutit Bill Ward från alla bilder på deras hemsida. Shit asså, hur illa får det lov att bli. Man kan inte sudda ut historien bara sådär. Det är så synd att ett så jäävla bra band ska hålla på såhär. Bästa vore om de aldrig återförenats, och bara låtit historien vara. Pengar har de ju redan så de klarar sig.
Jag har själv svårt att tro att det var någon av bandmedlemmarna som tog beslutet att radera Bill ur historien. Alla berättelser har två sidor, men det faktum att bandet inte längre funkar tillsammans är givet. Varför då ens försöka?
Nej jag är så sjukt besviken och less på detta.
Låt historien vara, och sluta gräva i och skita ned det fina som var.

2 kommentarer:

  1. fjärtovefrånsurträsk23 maj 2012 kl. 13:43

    Måste ju ändå påpekas att Ozzy inte sett ut som nått katten släpat in hela livet iaf. Hade ju utseendet med sig som ung där om inte annat!

    SvaraRadera
  2. det är så jävla tråkigt. håller med dej, dom borde aldrig ha återförenats. det har inte lett till något bra. eller så skulle dom ha tänkt sej för lite, och kollat så allt var bra med alla & alla var friska & nöjda, innan dom bestämmer sej för en reunion. blev bara den ena besvikelsen efter den andra nu..

    SvaraRadera