måndag 10 augusti 2009

Rock N ´Roll And Awesome Leather Skirts!

Denna dag eftermiddag och kväll ängnades åt att skapa två skit snygga och sexiga kjolar! =)
Det går rellativt nabbt att sy dessa nu när man börjat få in snittsen. Det roliga är att man kan utveckla kjolaran så mycket, det finns ju tusentals färger former och mönster man kan använda sig av, bara man utgår från samma modell, men man kan endå få fram så sjukt olika kjolar. Det är bara fantasin som sätter stopp. Den enklaste modellen består av fyra delar. Två sidstycken och två delar,till fram och bak. Den bakre delan är lite större än den främre, för man är ju vanligtvis större där bak där rumpan putar ut ^^

Den första jag sydde är en sådan fyra delars kjol. Den har vitt fake skinn i sidorna och stjärnor i samma material (fast svart). Mittenpartierna är i stretchigt lacktyg. Det gör att man inte behöver ha någon resår eller dragkedja i den. Den sitter uppe as snyggt ändå.







Den andra kjolen är en i samma modell som den andra, med svart lack tyg och leopard tyg i sidorna. Den är ochså stretchig så det behövs ingen resår. Den har även en liten söt volang längs den övre delen av kjolen, som sedan går ned i ett litet V på baken. På volangen sitter ochså en spetts som följer runt hela midian. As snyggt!!





2 kommentarer: