torsdag 8 oktober 2009

Kiss till Sverige!!

Jaa som sagt så kommer Kiss till Sverigen i höst eller i sommar 2010! fan så skoj. Det är ju ett band som man bara måste ha sett under sin livstid. Jah har ju faktiskt sett en fjärdedel av bandet.Jag såg ju Ace på Srf förra året, men det var inte mycket att hurra för asså. Men det är ju inte alls samma sak som att de sem alla!! eller alla o alla det är ju inte hela orginalet, utan nu är de ju Eric singer på trummor. Me i alla fall. Blev as glad när ja hörde detta, ska verkligen försöka att se dem nu, vill det så gärna asså!

Har lyssnat en del på deras nya platta Sonic Boom på Spotify ochså. Och den är faktiskt riktigt bra, den innehåller både nya låtar och en hel del gammla, så sammanlagt är det 26låtar på skivan. En favorit är Yes I know (Nobody´s Perfect) gillar texten på den låten.

No-no-nobody´s perfect, yes i know, but baby I come awfully close.....

Wohoo! kolla även in denna video! Det är Firehouse och låten Overnight sensation. Det är helt sjukt hur länge sångaren håller samma ton precis i början av låten! kolla in det!! En riktig partylåt såhär när helgen börjar närma sig!




//Peace <3

4 kommentarer:

  1. underbart! Kiss till Sverige och OVERNIGHT SENSATION med FIREHOUSE grymt tryck i den låten.. CJ Snare är en fantastisk sångare som håller tonen ;=)

    /Virre

    SvaraRadera
  2. Jaaa! o denna gång ska ja fan se dem!!
    ja helt sjukt vilken stark röst den snubben har, Awesome!!

    SvaraRadera
  3. OMG, Kiss till Sverige igen.? :O
    Det va den bästa konserten jag nånsin upplevt! Och här kommer dem igen :D woooohoo!

    /nicolehallangen.blogg.se

    SvaraRadera