fredag 22 januari 2010

Polka dot´s!

Okej nu har jag suttit en hel kväll och försökt att bestämma vad jag ska ha för bakgrund på denna jädrans blogg! shit jag måste ta o rycka opp mig snart. Är i en såndär svacka då allt man gör bara känns fel och inget blir bra. Ja hade set as mycket fram emot att få börja jobba med att trycka tyg, men självklart så var textilläraren sjuk hela veckan. Och viss vägledning måste man ju ha när man inte gjort en sak innan. Men jaja, mer tid att förbereda sig på.

Har börjar specialisera mig på skjortor, har sytt ett par styckna nu och de blir bara bättre och bättre. De e så skoj. I löv it!
Har i alla fall inte några problem att sysselsätta mig själv. Så nu i helgen blir det att sy en massa mer, så ska vi se om jag lyckat knäppa lite kort på det ochså. Vet att jag inte visat någe på länge nu, men jag har helt enklt inte haft lust. Bloggar gör jag bara när jag känner för det.
Bla ha bla ha blaha! ja i alla fall! min bakgrund? va tycks? är den jobbig? kommer nog tröttna på den snart i vilket fall. O då blir det en ny!!
//Peace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar